Rüyada askeri kıyafet giymek

Rüyada askeri kıyafet giymek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada askeri kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Her konunun sonunda tatmin ya da başarı sizi bekliyor.

Rüyada askeri kıyafet giymek rahatlık içinde yaşayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına işarettir.

Rüyada askeri kıyafet görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada askeri üniforma giymek parasının ve malının çoğalacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet eder.

Rüyada askeri forma giymek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada askeri bot giymek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada askeri kamuflaj giymek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada askeri elbise giymek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada kadın kıyafeti giymek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments