Rüyada askeri personel görmek

Rüyada askeri personel görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri personel gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda istediğinizi elde etmeniz zorlaşabilir.

Rüyada askeri personel görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına yorulur.

Rüyada personel müdürü görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada personel görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada personel müdürünü görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada personelini görmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine işarettir.

Rüyada askeri cezaevine girmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, büyük problemler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada askerin kaçtığını görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada askerin ateş ettiğini görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments