Rüyada askeri araç görmek

Rüyada askeri araç görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, parasının her geçen gün artacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada askeri araç gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişiler olsa dahi, siz, olayları daha da hararetlendirmemek için gayret göstermelisiniz.

Rüyada askeri araç ve asker görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine inanılır.

Rüyada yeşil askeri araç görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada askeri araca binmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada askeri araçlar görmek böylelikle yüzünün güleceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askeri araç görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, inancından sapacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri araç kullanmak çok mutlu olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada bir araca binmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada araçla seyahat etmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, şansının da açık olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ülkü

Rüyamda yoldan geçen büyük kamyona benzer yeşil renkli sanırım askeri bir araçtı. İçlerindeki askerler görünüyordu. Ben bu aracı durdurmak istiyorum. Bir yerden kaciyordum. Bu aracı görünce seviniyorum kurtuldum diyorum. Beni ilk başta görmüyorlar sonra fark ediyorlar. Askerler silah dogrultuyorlar bana. Ben de kendimi anlatmaya çalışıyorum ateş etmeyin diye bağırıyorum onlara doğru koşuyorum. Orda uyandım