Rüyada lokma vermek

Rüyada lokma vermek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, içinin rahat edeceğine, başarısızlığa düşüleceğine işaret eder.

Rüyada lokma vermek gördüyseniz:

  • Tutulma esnasında, ihtiyacınız varsa, mutlaka destek alın.

Rüyada birinden lokma almak hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına inanılır.

Rüyada lokma tatlısı dağıtmak yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, verimli işlere gireceğine delalettir.

Rüyada ağzındaki lokmayı çıkarmak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokman hekimi görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ballı lokma görmek ticaretinin hızlanacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada lokma görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş lokma görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, zor günlerin uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada lokma döktüğünü görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments