Rüyada lokma tatlısı dağıtmak

Rüyada lokma tatlısı dağıtmak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada lokma tatlısı dağıtmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada lokma tatlısı dağıtmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada lokma dağıtmak zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işaret eder.

Rüyada lokma tatlısı görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada lokma tatlısı yaptığını görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı lokma yemek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına inanılır.

Rüyada lokma tatlı görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada büyük lokma yemek hayatının bir anda cennete döneceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbede lokma yemek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments