Rüyada lokma görmek

Rüyada lokma görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada lokma gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki olayları farklı şekilde algılamanıza yardım edebilir.

Rüyada ballı lokma görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş lokma görmek kendine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lokma yapmak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına tabir olunur.

Rüyada lokma pişirmek zor günlerin yaşanacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet eder.

Rüyada ağızda lokma görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, iyi şartlarda yaşayacağına alamet eder.

Rüyada türbede lokma yemek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada lokma tatlısı yaptığını görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine işarettir.

Rüyada büyük lokma yemek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments