Rüyada birinden lokma almak

Rüyada birinden lokma almak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada birinden lokma almak gördüyseniz:

  • Tanışacağınız yeni kişiler veya çizeceğiniz yön parlak bir geleceğe işaret ediyor.

Rüyada bir lokma ekmek yemek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada lokma pişirmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada şerbetli lokma görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına delalettir.

Rüyada lokman suresini görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet eder.

Rüyada lokma yapmak resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokman hekimi görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı lokma yemek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, ana baba duası alınacağına alamet eder.

Rüyada lokma yaptığını görmek ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments