Rüyada ballı lokma görmek

Rüyada ballı lokma görmek sorunların bir bir çözüleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, sorunlarının çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada ballı lokma gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda parayla ilgili bazı soru işaretleriniz olabilir.

Rüyada ballı lokma görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına inanılır.

Rüyada lokma yediğini görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, bir beladan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağızdan lokma çıkarmak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokma döktüğünü görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, kalbini kıracağına işarettir.

Rüyada birinden lokma almak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada lokmayı yutamamak büyük bir başarının elde edileceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada ağzındaki lokmayı çıkarmak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türbede lokma yemek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments