Rüyada lokma dökmek

Rüyada lokma dökmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada lokma dökmek gördüyseniz:

  • Size yöneltilen eleştirileri çok fazla ciddiye almayın.

Rüyada lokma dökmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada lokma döktüğünü görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ballı lokma görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş lokma görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada bir lokma ekmek görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada lokma pişirmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada lokma tatlısı görmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada lokma tatlısı yaptığını görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments