Rüyada lokma tatlısı görmek

Rüyada lokma tatlısı görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada lokma tatlısı gördüyseniz:

  • Hassasiyetinizin etkisi artmış olduğu için soğukkanlılığınızı korumakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada tatlı lokma yemek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada lokma tatlısı dağıtmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına işarettir.

Rüyada lokma tatlı görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokma tatlısı görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokma tatlısı yaptığını görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada lokma yapmak rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine işaret eder.

Rüyada ağızdan lokma çıkarmak çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokma pişirmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments