Rüyada bir lokma ekmek görmek

Rüyada bir lokma ekmek görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, hayallerinin suya düşeceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına delalettir.

Rüyada bir lokma ekmek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya kıskanç kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada ekmek lokması görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir lokma ekmek yemek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, allah’ın lütuflarına ereceğine alamet eder.

Rüyada bir lokma ekmek görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızda lokma görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada ağızdan lokma çıkarmak maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı lokma yemek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada ağzında lokma görmek elin bollaşacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada lokma yaptığını görmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments