Rüyada leke silmek

Rüyada leke silmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, doğruluğu bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada leke silmek gördüyseniz:

  • Hareketleriniz imajınızı etkileyebilir.

Rüyada leke silmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada kan lekesi silmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacakta leke görmek sorunları ortadan kaldıracağına, mutluluğunun büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lekeli halı görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada gelinlikte leke görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine inanılır.

Rüyada yağ lekesi görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada ciltte leke görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine delalettir.

Rüyada yüzde güneş lekesi görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments