Rüyada leğene kaka yapmak

Rüyada leğene kaka yapmak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada leğene kaka yapmak gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz olsa bile biraz maceraya atılma arzusu içinde olabilirsiniz.

Rüyada leğene kaka yapmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına delalettir.

Rüyada leğende banyo yapmak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada leğene çiş yapmak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir leğen hamur görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bakır leğen görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada leğene kusmak tatsız durumlar yaşanacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada leğende ayak yıkamak düşmanından kurtulmaya, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada içi su dolu leğen görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments