Rüyada leğende banyo yapmak

Rüyada leğende banyo yapmak mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine inanılır.

Rüyada leğende banyo yapmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere istemeden karışık mesajlar vermeniz nedeniyle, isteklerinizin gerçekleşmesi zor olabilir.

Rüyada leğende banyo yapmak böylelikle yüzünün güleceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine alamet eder.

Rüyada leğene çiş yapmak üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada leğene kaka yapmak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, çok uğraş vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada alüminyum leğen görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz leğen görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada leğendeki suyu dökmek aradığı kişiyi bulacağına, dünya malının çoğalacağına işarettir.

Rüyada su dolu leğen görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada leğen içinde çamaşır görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kimseye minnet etmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments