Rüyada bakır leğen görmek

Rüyada bakır leğen görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, işlerine bereket geleceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakır leğen gördüyseniz:

  • Hadiseyi zorlamamak yararınıza olabilir.

Rüyada bakır leğen görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada demir leğen görmek keyiflerinin yerinde olacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada leğende un görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına işaret eder.

Rüyada leğende banyo yapmak bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına işarettir.

Rüyada leğen almak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulur.

Rüyada leğene kaka yapmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, insanları kıracağına, üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada leğende bebek yıkamak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine işarettir.

Rüyada leğende çamaşır yıkamak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments