Rüyada lavabo yıkamak

Rüyada lavabo yıkamak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lavabo yıkamak gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizin de desteğiyle cazibeniz artıyor.

Rüyada lavabo yıkamak ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada lavaboda el yıkamak ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, rahat bir hayata adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada temiz lavabo görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada lavabo ovmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işarettir.

Rüyada mutfak lavabosu görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada lavaboda su görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada lavaboya girmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada yeni lavabo görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, dedikoduya işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments