Rüyada lavaboda su görmek

Rüyada lavaboda su görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, dedikodu edeceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada lavaboda su gördüyseniz:

  • Sizi fazla meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Rüyada lavaboda su görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalettir.

Rüyada içi su dolu lavabo görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tıkanmış lavabo açmak rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lavaboya gitmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada beyaz lavabo görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada lavabo görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, çok hayırlı şeylere yorulmaktadır.

Rüyada kırık lavabo görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lavaboya girmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments