Rüyada temiz lavabo görmek

Rüyada temiz lavabo görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına delalet eder.

Rüyada temiz lavabo gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi ısrarla savunabilir veya bazı kişilerin tarafını tutma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada temiz lavabo görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tıkalı lavabo açmak kazancının günden güne arttıracağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli lavabo görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada eski lavabo görmek işlerin düşeceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye delalettir.

Rüyada lavaboya tükürmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada lavabo açmak haksızlıklara da karşı geleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına alamet eder.

Rüyada lavabo yıkamak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına yorulmaktadır.

Rüyada tıkanmış lavabo görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Semih

Bu gece rüyamda evimin banyosundaki beyaz lavaboyu gördüm. Gerçeğin biraz farklı gibiydi fakat içi yeni ovulmuş içi pırıl pırıl temizdi sadece gördüm

Semih

Teşekkür ederim. Sağolun