Rüyada yeni lavabo görmek

Rüyada yeni lavabo görmek ticaret hayatına atılacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni lavabo gördüyseniz:

  • Size verilen sözlerin tutulmaması yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada yeni lavabo görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lavaboda su görmek insanlardan uzaklaşacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada lavaboya sümkürmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tıkalı lavabo açmak iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada lavabo yıkamak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kırık lavabo görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada lavabodan saç temizlemek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada lavaboda namaz kılmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments