Rüyada lavaboda el yıkamak

Rüyada lavaboda el yıkamak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada lavaboda el yıkamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız eğitiminizi veya profesyonel hedeflerinizi engelleyebilir.

Rüyada lavaboda el yıkamak aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada lavabo yıkamak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada lavaboya tükürmek dertlerin ortadan kalkacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada lavabo açmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada lavabo ovmak tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, canlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada lavaboya sümkürmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine işarettir.

Rüyada tıkalı lavabo açmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına delalettir.

Rüyada lavaboya gitmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments