Rüyada birinin kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada birinin kuyuya düştüğünü görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına işaret eder.

Rüyada birinin kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Sadece kendi fikirlerini, isteklerini veya koşullarını anons etmekle meşguller.

Rüyada kuyuya düşeni çıkarmak yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birini kuyuya düşerken görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya anahtar düşürmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine yorulur.

Rüyada birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına delalettir.

Rüyada eşinin kuyuya düştüğünü görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments