Rüyada kuyuya düşen birini görmek

Rüyada kuyuya düşen birini görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, zorlukların baş göstereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, hacetinizin giderilmesine yorulmaktadır.

Rüyada kuyuya düşen birini gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki geleceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada birinin su kuyusuna düştüğünü görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin kuyuya düştüğünü görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni bir başlangıç yapmaya tabir olunur.

Rüyada kuyuya para düşürmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına delalettir.

Rüyada başkasının kuyuya düştüğünü görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek bazen fakirlik görüleceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya düştüğünü görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun kuyuya düştüğünü görmek geçmişi unutup geleceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments