Rüyada kuyuya anahtar düşürmek

Rüyada kuyuya anahtar düşürmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, ticaret hayatına atılacağına yorulur.

Rüyada kuyuya anahtar düşürmek gördüyseniz:

  • Size sanki bilgileriniz eksikmiş gibi gelebilir.

Rüyada kuyuya anahtar düşürmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya işaret etmektedir.

Rüyada birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kuyuya düşen birini görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına işarettir.

Rüyada bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına alamet eder.

Rüyada birinin kuyuya düştüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birini kuyuya düşerken görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments