Rüyada bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, tüm sorunlarının biteceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda ikna etmek zor olabilir.

Rüyada bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, iş hayatında rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalettir.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalettir.

Rüyada kuyuya para düşürmek kısmetinin kapanacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kuyuya düştüğünü görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada kuyuya düşüp ölmek lüksüne de lüks katacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyuya düşeni çıkarmak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak tüm dileklerin tutacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments