Rüyada kuyudan taş çıkarmak

Rüyada kuyudan taş çıkarmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, güzel günler için çalışılacağına, yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılamalısınız.

Rüyada kuyudan taş çıkarmak kazancını birkaç kat arttıracağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan insan çıkarmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, ortağından ayrılacağına alamet eder.

Rüyada kuyudan süt çıkarmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine işaret eder.

Rüyada kuyudan birini çıkarmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kuyudan para çıkarmak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan bebek çıkarmak imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada kuyudan eşya çıkarmak projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan balık çıkarmak aydınlık bir döneme girileceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments