Rüyada kuyudan süt çıkarmak

Rüyada kuyudan süt çıkarmak üst bir mevkiye terfiye alınacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan süt çıkarmak gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya çevrenizle ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar veya problemler söz konusu olabilir.

Rüyada kuyudan süt çıkarmak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan balık çıkarmak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine delalettir.

Rüyada kuyudan altın çıkarmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kuyudan taş çıkarmak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işaret eder.

Rüyada kuyudan eşya çıkarmak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet eder.

Rüyada kuyudan birini çıkarmak onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan insan çıkarmak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini kuyudan çıkarmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments