Rüyada kuyudan eşya çıkarmak

Rüyada kuyudan eşya çıkarmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada kuyudan eşya çıkarmak gördüyseniz:

  • Kararsız yapıdasınız.

Rüyada kuyudan eşya çıkarmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulur.

Rüyada kuyudan bebek çıkarmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada birini kuyudan çıkarmak talihin yüze güleceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan balık çıkarmak işinde bol kazanç elde edeceğine, çok zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada kuyudan insan çıkarmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada kuyudan para çıkarmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kuyudan süt çıkarmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına işarettir.

Rüyada kuyudan taş çıkarmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments