Rüyada kuyudan su taşımak

Rüyada kuyudan su taşımak uykusuz geceler yaşayacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, bir fitne çıkarmaya, şükredeceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet eder.

Rüyada kuyudan su taşımak gördüyseniz:

  • Arkadaşınızın size yaptığı teklifi kabul ederseniz biraz yorulacaksınız.

Rüyada kuyudan su taşımak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işarettir.

Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek sevinç ve mutluluğa, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan su görmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işarettir.

Rüyada kuyudan su çıktığını görmek masa başı bir işe gireceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına işarettir.

Rüyada kuyudan su taştığını görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan su taşması görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan temiz su çekmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işaret eder.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments