Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek

Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, hayır duaları alınacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalettir.

Rüyada kuyudan su çıkardığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri düzene sokmak, çeki düzen vermek veya istediğiniz noktaya getirmek ne kadar cazip görünse de, boşvermenizde fayda var.

Rüyada kuyudan su çıkartmak çeşitli gelişmeler yaşayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına yorulur.

Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan çıkarılmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kuyuda temiz su görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan su almak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuyudan su taşması görmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kuyuda berrak su görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments