Rüyada kuyudan su taşması görmek

Rüyada kuyudan su taşması görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, bol muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan su taşması gördüyseniz:

  • İlişkilerde problem yaratabilecek durumlardan uzak kalmanız gerekebilir.

Rüyada kuyudan su taştığını görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan su taşması görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalettir.

Rüyada kuyudan taş çıkarmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyuda berrak su görmek gelirinin de garanti altında olacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, çok büyük kazançlar getireceğine işarettir.

Rüyada kuyuda su çekmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, planların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan su çıktığını görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kuyudan su çekmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ayhan

rüyada bana ait bahçe kuyusunun üzerinden sızıntı şeklinde su taşıyor bir akrabam bahçeme biraz uzak tanıdığım kişiye bu suyu bahçesinde kullanmasını söylüyor burada uyanıyorum