Rüyada su kuyusu bulmak

Rüyada su kuyusu bulmak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su kuyusu bulmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası daha fazla sorun anlamına gelebilir.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kuyusu bulmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada kuyu bulmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, âlim kimselerden feyz alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalettir.

Rüyada su kuyusuna atlamak hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, daha isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada su kuyusuna girmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada su kuyusu görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işarettir.

Rüyada kuyunun içinde su görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments