Rüyada kuşu kaçırmak

Rüyada kuşu kaçırmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalettir.

Rüyada kuşu kaçırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıklarını yakınen takip etmelisiniz.

Rüyada kuşu elinden kaçırmak ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak borçların ve dertlerin biteceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Rüyada kuşu kaçırmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada evden kuşun kaçtığını görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına işaret eder.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işarettir.

Rüyada kuşun kaçtığını görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuşunu kaçırmak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına inanılır.

Rüyada kaçan kuşu yakalamak çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments