Rüyada kuşunu kaçırmak

Rüyada kuşunu kaçırmak yandaşı olan birinin vefat etmesine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada kuşunu kaçırmak gördüyseniz:

  • Bir süredir sabrettiğiniz konular var.

Rüyada kafesten kaçan kuşu yakalamak bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun kaçtığını görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına delalettir.

Rüyada kuşu elinden kaçırmak öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, karlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kuşu kaçırmak maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşun kaçtığını görmek malını ve canını riske edeceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments