Rüyada kuşu elinden kaçırmak

Rüyada kuşu elinden kaçırmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuşu elinden kaçırmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere istemeden karışık mesajlar vermeniz nedeniyle, isteklerinizin gerçekleşmesi zor olabilir.

Rüyada kuşu elinden kaçırmak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada balığı elinden kaçırmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinden güvercin kaçırmak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işarettir.

Rüyada yılanı elinden kaçırmak yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada elinden balık kaçırmak sorunlarından arınacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına inanılır.

Rüyada koyunu elinden kaçırmak düşmana karşı mahcup olmayacağına, para sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada evden kuşun kaçtığını görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunun kaçtığını görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments