Rüyada kaçan kuşu yakalamak

Rüyada kaçan kuşu yakalamak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, yarar sağlamayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaçan kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • Nedensiz yere çok fazla yorulmanıza gerek kalmayacak.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak aile hayatındaki muhabbetin artacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaçan kuşu yakalamak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına delalettir.

Rüyada kafesten kaçan kuşu yakalamak üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşunu yakalamak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu yakalamak endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu yakaladığını görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, bankadaki hesabının kabaracağına işaret etmektedir.

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments