Rüyada askerdeki birinin geldiğini görmek

Rüyada askerdeki birinin geldiğini görmek işini en iyi şekilde yapacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, eğer işsizse iş bulacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerdeki birinin geldiğini gördüyseniz:

  • işinizde üstlerinizin dikkatini çekip, olumlu puanlar toplayabilirsiniz.

Rüyada evine asker geldiğini görmek ayrılanların kavuşacağına, bazı ortaklıklar kuracağına işarettir.

Rüyada askerden izine gelmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet eder.

Rüyada askerde olan birinin geldiğini görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına tabir olunur.

Rüyada askerden izne geldiğini görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına alamet eder.

Rüyada askere gidip gelmek kendisine olan güveninin azalacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada askere gidip geldiğini görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada birinin askerden geldiğini görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin askerden geldiğini görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments