Rüyada askere gidip gelmek

Rüyada askere gidip gelmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada askere gidip gelmek gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada askere gidip geldiğini görmek rahat erileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada askere gidip gelmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada askerden gelmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına inanılır.

Rüyada evine asker geldiğini görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine işarettir.

Rüyada askerden izne gelmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, anne baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker olan birinin geldiğini görmek hak yolunu bulacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin askerden geldiğini görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına işaret eder.

Rüyada birinin askerden geldiğini görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, sağlığını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments