Rüyada askerde olan birinin geldiğini görmek

Rüyada askerde olan birinin geldiğini görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, başarısızlığa düşüleceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, duymadığı sözleri duyacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerde olan birinin geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin hiç değişmeyeceğinden o kadar da emin olmamalısınız.

Rüyada askerlik kağıdının geldiğini görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerden izine gelmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin askerden geldiğini görmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin askerden geldiğini görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada askerden erken gelmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek ruhunun şifa bulacağına, ticaretinin gelişeceğine delalettir.

Rüyada asker arkadaşının geldiğini görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerden izne geldiğini görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments