Rüyada askere gidip geldiğini görmek

Rüyada askere gidip geldiğini görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada askere gidip geldiğini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelediğiniz doktorla randevunuzu da artık geciktirmeyin.

Rüyada askere gidip geldiğini görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada askere gidip gelmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada askerden izne geldiğini görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada askerde olan birinin geldiğini görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek yaptığı işte sivrileceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının askerden geldiğini görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerden gelmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments