Rüyada evine asker geldiğini görmek

Rüyada evine asker geldiğini görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, daha çok dünya malı edineceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada evine asker geldiğini gördüyseniz:

  • Kalpten inandığınız konularda anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada evine asker geldiğini görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada askerden geldiğini görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine işaret eder.

Rüyada askerden erken gelmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, ticarette başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada askerden gelmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına inanılır.

Rüyada askerdeki birinin geldiğini görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına işaret eder.

Rüyada askerden izne geldiğini görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerlik kağıdının geldiğini görmek manevi olarak kalbin allah aşkı ile dolacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments