Rüyada kurutulmuş yiyecek görmek

Rüyada kurutulmuş yiyecek görmek günahlara, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, hem eğleneceğine, arkadaştan görülecek faydaya işaret eder.

Rüyada kurutulmuş yiyecek gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara katılmanız veya uzun zamandır gitmediğiniz yerlere gitmeniz eski bir tanıdıkla yeni fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada kurutulmuş yiyecek görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada ağaçların kuruduğunu görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş kırmızı gül görmek hayırlı haberlere, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada havuzun kuruduğunu görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine yorulur.

Rüyada ağacın kuruduğunu görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına delalettir.

Rüyada gölün kuruduğunu görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş karanfil görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş meyve görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments