Rüyada kurutulmuş meyve görmek

Rüyada kurutulmuş meyve görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük başarılar elde edeceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş meyve gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmayı başarabilirseniz, yaklaşımınızı gereğine göre düzeltmek veya düzenlemek için gerekli şeyleri yapabilirsiniz.

Rüyada kurutulmuş meyve yemek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş meyve görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş acı biber görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sobada çamaşır kurutmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç kuruttuğunu görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine yorulur.

Rüyada ıslak saç kurutmak işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada ağacın kuruduğunu görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine alamet eder.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments