Rüyada gölün kuruduğunu görmek

Rüyada gölün kuruduğunu görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına rivayet eder.

Rüyada gölün kuruduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan insanlara karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Rüyada gölün kuruduğunu görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayısı kurutmak zorlukların ve engellerin aşılacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş siyah üzüm görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına işaret eder.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kurutmalık biber görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine yorulur.

Rüyada üzüm kurutmak kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, sorumluluk alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sobada çamaşır kurutmak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada elbise kurutmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sıkıntıdan kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments