Rüyada havuzun kuruduğunu görmek

Rüyada havuzun kuruduğunu görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, işlerine yeni işler katacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzun kuruduğunu gördüyseniz:

  • Hassasiyetinizin etkisi artmış olduğu için soğukkanlılığınızı korumakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada havuzun kuruduğunu görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada buğday kuruttuğunu görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına alamet eder.

Rüyada sebze kurutmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş dolmalık biber görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalettir.

Rüyada derenin kuruduğunu görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine yorulur.

Rüyada kurutulmuş kabak görmek bir sebeple çok zorlanacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işaret eder.

Rüyada kurutulmuş üzüm görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada nane kurutmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments