Rüyada sırttan silahla vurulmak

Rüyada sırttan silahla vurulmak çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına rivayet eder.

Rüyada sırttan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Genelde oldukça olumlu diyaloglar içerisinde olabileceğiniz bir bayram sürecindesiniz.

Rüyada sırtından silahla vurulmak çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Rüyada sırttan silahla vurulmak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sırtından silahla vurulduğunu görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada silahla sırtından vurulduğunu görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla sırtından vurulmak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalettir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırttan vurulmak çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtımdan vurulmak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments