Rüyada kuru pembe gül görmek

Rüyada kuru pembe gül görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, keder yaşayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru pembe gül gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise ilişkinizin gidişatını olumsuz yönlere sürükleyebilecek bazı olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kuru pembe gül görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül kurusu rengi görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada kuru kırmızı gül görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Rüyada kuru gül görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kuru gül görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, imkânların çok daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada kuru beyaz gül görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, endişelerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada gül kurusu elbise giymek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada gül kurusu görmek yaşama hevesinden olacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments