Rüyada gül kurusu görmek

Rüyada gül kurusu görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, fakir çocukları giydireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, parasal krizler yaşanacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalet eder.

Rüyada gül kurusu gördüyseniz:

  • Olumlu fırsatların takibini yapmalısınız, aktif olun.

Rüyada kuru pembe gül görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına delalettir.

Rüyada kuru gül görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına delalettir.

Rüyada kuru beyaz gül görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kuru kırmızı gül görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül kurusu rengi görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, mubah olmayan yollara sapacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül kurusu elbise giymek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül kurusu görmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kuru gül görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments