Rüyada kuru gül görmek

Rüyada kuru gül görmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına işaret eder.

Rüyada kuru gül gördüyseniz:

  • Sabrınızı veya şanslarını zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kuru pembe gül görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada gül kurusu rengi görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada gül kurusu görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, üzüntülü günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada gül kurusu elbise giymek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına inanılır.

Rüyada kuru gül görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kuru beyaz gül görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına delalet eder.

Rüyada kuru kırmızı gül görmek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kuru gül görmek heveslerinin de azalacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments