Rüyada gül kurusu rengi görmek

Rüyada gül kurusu rengi görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada gül kurusu rengi gördüyseniz:

  • En zarif uyarı ya da eleştiri bile, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi orman yangınına çevirebilir.

Rüyada gül kurusu rengi görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada gül kurusu görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kuru beyaz gül görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül kurusu elbise giymek çok büyük başarılara imza atacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine inanılır.

Rüyada kuru kırmızı gül görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru gül yaprağı görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada kuru gül görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına delalettir.

Rüyada kırmızı kuru gül görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments