Rüyada kuru fasulye nohut görmek

Rüyada kuru fasulye nohut görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, hainlik yapacağına, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kuru fasulye nohut gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren planlar veya romantizm ev hayatınızı veya ailenizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada kuru fasulye nohut görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işarettir.

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada fasulye nohut görmek bereketin ve karın artacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada nohut fasulye görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kuru nohut görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, hayattan daha zevk alacağına tabir olunur.

Rüyada kuru nohut yemek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye yemeği pişirmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, edilen duaların kabul olacağına delalet eder.

Rüyada kuru fasulye almak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, haksızlıklara uğranılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments